Marathon 9, Hilversum

Omschrijving

Dit kantoorgebouw is gesitueerd op één van de beste zichtlocaties van Hilversum, direct aan de op- en afrit van de A27. Door de setting en de architecteur heeft het gebouw een maximale exposure aan de entree van Hilversum.

Op het Arena kantorenpark zijn reeds verschillende gerenommeerde ondernemingen gevestigd waaronder: NCOI, Nike, Sony, Veronica, Oxxio, Rabobank en De Alliantie.

De huidige huurders in het gebouw zijn:
– MWM Advocaten
– Aenergie

De entreepartij van het gebouw is begin 2018 volledig gerenoveerd. Frisse kleurstellingen en meer daglichttoetreding leiden ertoe dat het geheel een zeer representatieve uitstraling heeft. In het ontwerp is tevens gedacht aan sociale ontmoetingsplekken die bijdragen aan een open sfeer die passen bij een hedendaags kantoorgebouw. Ten slotte is met de renovatie ook rekening gehouden met duurzaamheid door o.a. duurzame verlichting aan te brengen.

Het kantorenpark bevindt zich aan de zuidoost zijde van Hilversum, direct gelegen aan de afrit Hilversum vanaf de A27 (Almere-Utrecht). Op loopafstand ligt NS station Hilversum Sportpark en er is een bushalte op het park. Derhalve is de bereikbaarheid uitstekend te noemen.